Laat je Business groeien.

Zo mooi om te zien, hoe er soms ineens groei komt in je business. Ik geniet van iedere persoonlijke coaching en het is prachtig als ik dat mag doorzetten in business groei.

Ik heb veel respect voor Suzanne Schaars van CLIC by Suzanne, http://www.clicbysuzanne.com/

Vorig jaar nam zij zich voor écht te gaan voor groei en afgelopen mei werden haar prachtige design colliers, armbanden en oorbellen getoond op een beurs in Las Vegas. Ik bewonder haar kracht, doorzettingsvermogen en de eenvoud waarmee ze zich op een bijzondere manier onderscheid. De groei die afgelopen jaar werd ingezet, geeft veel positiviteit.

Ook zette ik een stap in de dienstverlenende sector. Ik ging sparren en coachen over uitdagingen in groei bij een prachtig advocatenkantoor. Ze hebben een visie over hoe je kunt voorkomen dat je in de juridische problemen raakt, om zo de aandacht op de groei van je onderneming te kunnen houden.

Daarnaast mocht ik de Rabobank in Veghel ondersteunen, om talent binnen de bank aandacht te geven. Deze organisatie maakt nog steeds lastige tijden door. Na meerdere reorganisaties, is het belangrijk om iedereen weer in zijn kracht te zetten en daardoor weer te groeien. Een hele uitdaging, maar ik heb respect voor de betrokkenheid die de bank hierbij toont.

Zo kom ik regelmatig aan mijn ‘Business Kick”, die ik toch wel miste.