Power & Passie 3 jaar

Echt cliché, maar wat gaat de tijd snel. Power & Passie bestaat vandaag 3 jaar.

Deze week nam ik nog eens de tijd om terug te kijken. Wat ik allemaal mocht beleven, waar ik nu sta en waar het naar toe mag gaan.

Ik herinner me, mijn allereerste project, het boek Moira van Lilian Gijsbers. Wat een bijzonder verhaal, het heeft zich mogen laten vertellen bij veel mensen en haar missie was geslaagd. Daarnaast de vele workshops, persoonlijk of in groepen, mensen zien bloeien, groeien en doorzetten om hun talent te kunnen gaan leven.

Ook de dienstverlening kwam aan de orde, een bank, een advocatenkantoor. Een speciaal project met de kunstenaar Suzanne Schaars, wat een prachtig voorbeeld van doorzetten en in jezelf geloven. Mooie start-ups van yoga-class tot sociaal atelier, meer ruimte voor zakelijke ondersteuning. En een verbindende rol bij de Udense Uitdaging.

Fantastische projecten. Ik heb mogen genieten en leren van iedereen.

Maar ik had ook minder succesvolle zaken, een samenwerking die uiteindelijk niet uitgewerkt is, een project dat niet doorging en mensen die twijfelden of ze wel een talent traject wilden doen. Dat heeft mij allemaal niet weerhouden om door te gaan met wat mij echt blij maakt. Mijn missie, mensen te helpen.

Ik heb mijn kennis op het gebied van coaching verder ontwikkeld en kreeg daardoor andere inzichten. Ik neem het mee in hoe ik het al deed en verder wil gaan doen. Om op een nieuwe manier nog meer van waarde te kunnen zijn voor jou.

Ik ben de spiegel, de aanjager, de verbinder.

Jij mag het doen, nieuwsgierig worden, ontdekken, groeien, genieten en je talent leven.

Lang leve Power & Passie!