Waar ben IK gebleven?

Herken je het? Dat je het druk hebt met van alles, je gezin, je werk, familie en vrienden.

Het gaat maar door en je doet overal je best. Volle dagen, te weinig rust, maar voor jouw gevoel gaat het best wel. Totdat je het punt bereikt, dat het even niet goed gaat en dat even duurt langer. Een vaag gevoel, niet fijn, dus tijd om iets te gaan doen. Tijd om terug te kijken; hoe ben ik hier nu weer beland? Tijd om vooruit te kijken; wat ga ik hier aan doen?

“Laatst verraste ik haar met wat stickers, Mij-Tijd, Later- kan ook, Tijd voor Mezelf, Waarom Haasten en Nu even Niet. Ze nam de uitdaging aan en is ze ook echt gaan gebruiken. Plakte ze ergens op of blokte het in haar agenda, maakte haar omgeving duidelijk dat klaar was. Dat gaf in ieder geval al wat rust”. 

Dan kun je starten met  een proces van terugkeren naar je basis. Jezelf weer opnieuw uitvinden. Ooit deed ik een workshop bij HIER en daar maakten we een “JEZELFIE” ook een goede en mooie manier om inzicht te krijgen.

Het klinkt misschien een beetje cryptisch, maar dat is het niet. Neem de tijd, lees erover, zoek iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt, of die je helpt. Wil je meer weten?