Waarom ga je niet schrijven?

Wat een mijlpaal, Power en Passie bestaat deze week 4 jaar! Dankbaar ben ik voor de dingen die ik al die jaren heb mogen doen.

Met vallen en opstaan heb ik geleerd te geven of nemen, waardoor ik mezelf mocht ontwikkelen en groei kon doormaken. Groeien naar wat écht mijn talent is, waarmee ik van betekenis kan zijn en ongelooflijk van kan genieten. Een goede balans van persoonlijke en zakelijke projecten, met, voor en door talenten. Kort, lang, soms nieuw. 

Zo krijg ik de laatste tijd steeds meer opmerkingen en vragen over schrijven;”waarom ga je geen boek schrijven”, “je kunt het zo mooi verwoorden”! 

Ik heb gemerkt dat schrijven voor mij een soort bevrijding is. De woorden komen vanzelf en de boodschap zoals ik hem bedoeld heb. Daarom ga ik vaker schrijven, over wat me bezighoudt, waar ik me over verwonder en wat ik allemaal meemaak.

Hoe? Nog geen idee, misschien wel met blogs, gewoon in een schrift.

Of toch een boek?