Diensten van Power & Passie

Mijn leiderschapsvorm is puur, vanwege mijn eigen verhaal, van yup naar ondernemer, van happy worker naar bewustwording. Ik waardeer anderen om de weg die zij gaan en gegaan zijn en voel me gelukkig dat ik daarin meerwaarde kan bieden. Daar krijg ik de power van die ik graag inzet om jou te helpen met het realiseren van je dromen.

Mijn talent is natuurlijk leiderschap, met kracht en vertrouwen deel ik dit met jou. Mijn 'Power & Passie' zijn onderscheidend, wellicht zijn ze net dat wat jij nodig hebt.

Mijn aanpak is gebaseerd op transformationeel leiderschap, inspiratie realiseert resultaat. In de eerste plaats aanjagen, maar ook een vinger aan de pols houden. Creativiteit prikkelen, discussies aanwakkeren en aandacht hebben voor de mens die jij bent. Deze ingrediënten zorgen voor ontwikkeling, verandering en vernieuwing in jouw organisatie of bij jouw idee.

Ontdek je talent

Er is behoefte aan een nieuwe visie en een nieuwe benadering van talent. Wij krijgen te maken met een spannende en interessante ontwikkeling in de manier hoe wij met elkaar organiseren, samenwerken en leren. Deze nieuwe vormen vragen nieuw leiderschap.

Autenticiteit, passie én talent zijn buitengewoon belangrijk. Werken vanuit je talent is een prettige zoektocht. Belangrijk is dat je hieraan zelf mede vorm geeft. Maak gebruik van een Power-sessie en ontdek samen met mij jouw unieke talent en hoe je dit kunt laten groeien. 

Een Power-sessie is mogelijk voor zowel mannen als vrouwen, bedrijven of particulieren, persoonlijk of in een groep.

Laat je talent groeien

Als je ontdekt waar je talenten liggen, ga je daar op focussen. Je trekt de juiste mensen aan, voelt dat je krachtiger wordt en krijgt het besef en geloof dat het je gaat lukken. Dat gevoel uiteindelijk te mixen met Power & Passie maakt je nieuwe concept.

In een aantal sessies doorlopen we samen het stappenplan om jouw talent te ontplooien. Om het maximale uit jezelf te halen en kansen te creëren. Elke stap is een stap dichter bij je doel en dat ga je al voelen vanaf de eerste sessie.

Leef je talent, maak je dromen waar

We hebben de klik en geloven in een krachtige co-creatie. Co-creatie is een vorm van samenwerking, waarin nieuwe oplossingen voor een idee of wens ontwikkeld worden door mensen met diverse talenten en achtergronden. Het is een open, actief en creatief proces waarbij jouw eigen creativiteit toegevoegde waarde creëert.

Tijdens een proces van ongeveer 6 maanden, zet ik mijn talent in om het bereiken van jouw doel te helpen realiseren. Samen maken we dromen waar door specifieke aandacht voor de mens die jij bent en het doel dat jij of jouw onderneming willen bereiken. Ik daag je uit tot verandering, vernieuwing, doorzetten en afmaken. En vooral daarvan te leren en genieten.

Wat kun je verwachten?

  • Genieten van je onderneming
  • Organisatie-advies
  • Sparring bij uitvoering
  • Proces-optimalisatie
  • Coaching persoonlijke knelpunten
  • Meetbaar resultaat