Wie is Carla Blom-Peters?

Door mijn opleiding bedrijfseconomie en accountancy was mijn eerste baan een administratieve functie, bij een internationaal opererend bedrijf. Goed om een basis te leggen voor later, letterlijk en figuurlijk. Financieel kon ik ruimte creëren om samen met mijn partner een bedrijf te starten. Al snel kreeg ik power van dromen najagen en deze vervolgens te laten groeien tot een enorm succes. Maar dat succes ook een keerzijde heeft, kwam toen al op mijn pad en werd een hele belangrijke levensles.

Daarna kreeg ik de kans mijn grote passie, structureren, coördineren én managen te ontwikkelen. Volledig blanco maak ik een overstap naar ICT en dienstverlening, een sector die in die tijd volop in beweging was. Zelf maakte ik toen mijn grootste ontwikkeling door. Het management zag mijn talent en steeds als ik om een nieuwe uitdaging vroeg, werd die ook geboden. Voor mij een belangrijk argument om happy te blijven. Projecten begeleiden, klanten koesteren, sales, professionals laten groeien en uiteindelijk directeur worden. Het was een prachtige tijd. Na weloverwogen groeiscenario’s voor de toekomst, heb ik deze periode met pijn in mijn hart afgesloten. Het was tijd voor een grondige herbezinning.

Wat is de volgende stap in de verdere ontwikkeling van mijn talenten? Dat is zo gepiept dacht ik nog, maar het was geen gemakkelijke weg. Via denktijd in de jungle van Suriname, een opleiding, veel netwerken en leren te genieten van de mooie dingen om mij heen, (her)ontdekte ik mijzelf, mijn Power & Passie. Ik ben in staat talent te laten groeien!

Persoonlijke kenmerken

Intuïtieve en talentontwikkeling, natuurlijk leiderschap, luisteren en vooral genieten, zijn mijn persoonlijke talenten. Ik ben in staat je op een natuurlijke manier te stimuleren. Ik straal rust uit, heb overzicht en weet te sturen door ruimte te geven om verantwoordelijkheid te nemen en te ontdekken waar jouw power en passie ligt.

Nicole van de Nieuwenhuyzen | Owner Begin. partner in personeelszaken en re-integratie coach Kanker en Werk

Door drukte in werk én privéleven nam ik geen tijd meer om stil te staan bij waar ik mee bezig was. Ik vind druk zijn nooit een probleem, ik werk graag en met plezier. Dus ik ging maar door met aannemen van werk maar vooral ook met het voldoen aan verwachtingen. Ik merkte dat mijn plezier in het werk afnam. Ik wilde verandering en had behoefte aan kritische reflectie, sturing en ondersteuning. Ik heb Carla uitgelegd waar ik tegen aan liep en haar gevraagd mij te ondersteunen om mijn power en passie weer terug te vinden en vooral weer te voelen. Ze heeft mij op haar prettige en unieke manier helpen ontdekken hoe ik zelf kan ingrijpen om tot verandering te komen. Sessies met Carla zijn intensief en best pittig, ze is alert en kritisch. Ze zet je aan het (denk) werk en daagt je uit om anders te kijken, anders te denken, veranderingen aan te brengen en patronen te doorbreken. Het heeft mij enorm geholpen om tot de kern te komen, mijn kern! Hierdoor is het mij gelukt om focus te krijgen op wat voor mij belangrijk is en daar ook naar te handelen. Zo waardevol ! Ik blijf mezelf regelmatig een sessie met Carla gunnen omdat zij kritisch durft te zijn op een hele prettige manier en zij mij ondersteunt in mijn persoonlijke groei.

Miriam van der Sanden | Van Zandvoort Legal Advocaten & Bedrijfsjuristen

"Carla heeft binnen onze organisatie, Van Zandvoort Legal Advocaten & Bedrijfsjuristen, enkele personen gecoacht. De hoog opgeleide professionals heeft zij op weg geholpen om meer vanuit eigen talent en passie vraagstukken te benaderen. Dit heeft ons als organisatie winst opgeleverd en is erg verhelderend geweest. Carla, hartelijk dank voor je waardevolle steun!"

Suzanne Schaars, ondernemer Dutch Design Jewelry

"Carla heeft een talent voor het zien van talenten. Ze heeft brede, persoonlijke en zakelijke ervaring, die ze graag inzet om samen uitdagingen aan te gaan. Ik heb haar gevraagd me te adviseren over de groei van mij en mijn bedrijf. Carla haalt als talentmanager in alles en iedereen het beste naar boven, maar ze maakt ons ook bewust van de te ontwikkelen kanten. Verder heeft ze een scherpe blik op de organisatie en het team om mij heen. Ze maakte ons bewust van, authenticiteit, specifieke talenten en hoe we hierin als team elkaar kunnen aanvullen en versterken. Strategisch is ze bijzonder effectief en operationeel zelfwerkzaam, waardoor ze onze groei ook nog eens extra ondersteunt. Ook op persoonlijk vlak laat ze me zien waar ontwikkeling en groei zit. Ze leert me vooral te genieten van dit alles. Carla is een betrokken, lieve vrouw, die samenwerken met haar, tot een feestje maakt!"

BureauMariusMaas, loopbaancoach

"Carla is een volstrekt authentiek persoon en dat bewijst zij eens te meer, wanneer zij haar meest recente persoonlijke ontwikkelstap beschrijft op haar website: "Intuïtieve en talentontwikkeling, natuurlijk leiderschap, luisteren en vooral genieten, zijn nieuwe persoonlijke kenmerken geworden. "Permanent op zoek naar een volgende stap in de verdere ontwikkeling van haar prachtige talenten. Dat is Carla. En mooi, dat zij na jarenlang het hart van de onderneming van anderen te zijn geweest, nu haar eigen hart voor ondernemerschap volgt. Dat geeft haar energie, dat geeft haar power en dat geeft haar passie. Nog mooier is het, dat zij deze Power & Passie nu gaat inzetten vóór en delen mét andere ondernemers. Ik kan niet wachten. Om weer met haar te sparren en te ontdekken, hoe ik de snelle groei van mijn onderneming verder kan 'managen'."

Anneke, Yoga Meditatie coach

Het is fijn als iemand je helpt bewust te worden van je eigen Power & Passie om uiteindelijk te kunnen groeien. Het business kaartje van Carla bewaar ik al maanden bij mijn mobiel, het duurt even voor ik haar “durf” te bellen. Ook zit er zo’n stemmetje in mijn hoofd, dat zegt, dat ik toch zelf wel weet wat het beste bij mij past. Niet dus! Ik heb twee uitdagingen om samen met Carla aan te gaan. Is wat ik nu doe mijn werkelijke talent én hoe ga ik mijn nieuwe ideeën vormgeven? Of ga ik, nu ik zestig geworden ben, het rustiger aan doen en mijn energie besteden aan vrijwilligerswerk, goede doelen, golfen, reizen met mijn man? Al snel wordt duidelijk, mijn talent yoga- en meditatiecoach, staat als een paal boven water, maar ik wil dit wel in een andere vorm gieten. Met humor en vastberadenheid, doorlopen we, in een periode van zeven maanden, een stappenplan om mijn huidige manier van werken los te laten. Daarna brengen we orde, structuur, in de administratieve en organisatorische chaos. Om vervolgens duidelijkheid te krijgen over mijn nieuwe ideeën én hoe deze nu vorm te geven. Ik ga voor, werken met passie, groei en genieten.

Carla, je hebt me geholpen om dit proces samen te doorlopen, mij te ondersteunen, niet te oordelen en mij vertrouwen te geven. Dank je wel! Namasté. 

Lilian Gijsbers, schrijver van de roman 'Moira'

"Het is heerlijk om met Carla samen te werken, ze denkt werkelijk overal aan. De professionaliteit waarmee ze zorgt dat je duidelijke stappen voor jezelf plant en uitvoert, maken dat je echt vooruit komt. Zonder haar lag mijn boek nog steeds in de kast te wachten om uit te worden gegeven. Het is daarnaast fijn om in je drukke bestaan als ZZP-er te kunnen sparren met iemand die eens echt met jou meedenkt. Je hebt natuurlijk geen collega's en dat maakt dat je alles alleen doet. Met Carla aan je zijde heb je dat gevoel totaal niet meer, dan is het net of ze erbij hoort. Haar betrokkenheid is groot en dat voelt heel oprecht. Bovendien neemt ze taken uit handen, als dat nodig is. Zo heeft zij een inventarisatie gemaakt van kosten om een boek uit te geven en een uitgever gezocht. Dingen waar ik niet aan toekwam in mijn werk."

Vanessa, franchisenemer en sportfanaat

Ieder mens heeft behoefte aan geborgenheid, voor zichzelf en binnen zijn of haar omgeving. Deze geborgenheid geeft je een veilig gevoel en is een plek waar jij je prettig voelt. Je zou dit je ‘comfort zone’ kunnen noemen. Soms kan het gebeuren dat je, per ongeluk, buiten deze comfort zone belandt. Meestal voelt dit spannend en uitdagend. Maar ik merkte, dat ik me steeds ongemakkelijk en onzeker voelde, ook daar waar ik me eerder wel comfortabel voelde. Ik werd gewezen op Power & Passie en Carla gaf mij de mogelijkheid tot een introductiegesprek. Na een fijn gesprek, waarin zij mij vertrouwen gaf en er van alles in mij werd losgemaakt, heb ik mezelf uitgedaagd het  stappenplan “Laat je talent groeien” te gaan volgen, om zo mijn grenzen opnieuw af te tasten. Dit deed ik natuurlijk niet alleen met ondersteuning van Carla, maar ook met feedback van goede vrienden. Stap voor stap vaker buiten mijn comfort zone, maar dan met een goed gevoel. Andere gedachtenpatronen, een positief zelfbeeld en nieuwe talenten, dingen waardoor ik me steeds zelfverzekerder voel.

Door mezelf keer op keer uit te dagen en mijn talent te laten groeien, zit ik veel beter in mijn vel en voel ik me onafhankelijk en vrij!

Malou, leerkracht, begeleider, ondersteuner

Carla is iemand met een brede gulle lach en neemt haar werk serieus, Passie & Power. Ze neemt je mee opzoek naar jouw talent. Samen gaan we die weg en regelmatig krijg je een spiegel voorgehouden, wordt je uitgedaagd en aangezet tot nadenken. Je durft je kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn.

Daarna ga je met haar warmte en vertrouwen op weg om je eigen pad uit te stippelen.

COV, secretaresse

Ik was 54 jaar en al 3 jaar werkeloos. Leeftijd speelde een grote rol en ik dacht dat ik mijn tijd wel gehad had. Om toch nuttig te blijven paste ik op bij een gezin met drie kindjes. Totdat ik via het uitzendbureau werd aangenomen bij een bedrijf dat mijn leeftijd niet als een enge ziekte beschouwde. Ik maakte kennis maakte met Carla Blom. Al gauw kon ik mijn nieuw verworven baan als receptioniste aanvullen met secretaressewerk. Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost door het vertrouwen dat ik kreeg en de kansen die me geboden werden. Aanvankelijk geloofde Carla meer in mijn mogelijkheden dan ikzelf en verbaasde ik mijzelf over wat ik eigenlijk allemaal kon. Door cursussen, zowel praktische als gericht op zelfontplooiing, ging ik in mijzelf geloven en heb ik Carla leren kennen als iemand die anderen goed kon motiveren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik met heel veel voldoening en dankbaarheid kan terugkijken op deze laatste fase van mijn werkzame leven.

Toen ik van Carla hoorde dat zij als coach en talentontwikkelaar haar passie ging volgen had ik maar een gedachte ‘helemaal op jouw lijf geschreven’. Ik wens ieder toe dat zijn talent wordt aangeboord en ben ervan overtuigd dat Carla dit als geen ander kan.